Over mij

TOL e-commerce = Daan Tol

Daan Tol

Ik ben een ambitieuze online marketeer die altijd op zoek is naar nieuwe online kansen en uitdagingen voor mijn klanten.

Na mijn studie Communicatie, in Utrecht heb ik een Master PR & Communications (MSc) afgerond aan de Uclan University (UK). Tijdens deze studies merkte ik dat mijn hart lag bij de combinatie van Online Marketing en Communicatie. Na een kleine omzwerving als Accountmanager ben ik gaan werken als Online Marketeer voor de webshops Jewelsandwatches.nl en Bestsellers.nl. Deze functie heeft bij mij het vuur aangewakkerd om voor mezelf te beginnen. Websites onder de loep nemen voor organisaties, deze optimaliseren en daar de online marketing voor doen: dat is waar mijn passie ligt!

Het is natuurlijk altijd beter om het van een ander te horen…

Al vanaf het eerste gesprek had ik veel vertrouwen in Daan. En dat was en is zijn eigen verdienste. Je zult hem nooit betrappen op grootspraak. Hij is eerlijk, open en oprecht. Hij maakt geen dingen mooier dan ze zijn. Goed is goed – slecht is slecht. Hij luistert goed naar de mening van anderen over zaken waar hij geen verstand van heeft. Waar hij juist heel goed uit kan leggen en vertellen over de dingen waar hij wel verstand van heeft en/of enthousiast van wordt. Gesprekken met hem zijn altijd prettig maar ook (zakelijk) scherp wanneer nodig. Dit heeft voor mij geresulteerd in een samenwerking met Daan waarin gelijkwaardigheid en wederzijds respect voorop staat. Met Daan heb je het gevoel dat je het samen doet.

Jan Peter Donkers – De mooi gedekte tafel

 

Wij zijn als meubelzaak in het diepe gesprongen door het opzetten van een online shop naast onze bestaande physieke winkel.
Wij weten alles van meubels en heel veel over hoe het er aan toe gaat op de winkelvloer. Echter totaal geen verstand van de online business.
Gelukkig zijn we in contact gekomen met Daan Tol. Hij is een expert op het gebied van online marketing en alles wat hiermee gerelateerd is. Hij heeft in no time een mooie webwinkel opgezet en tot onze verbazing kwam er vanaf het eerste moment omzet uit en stonden we hoog in de Google ranking. Voor ons een nieuwe ervaring en complete verassing, voor Daan een bevestiging van zijn expertise. Daan is een fijne persoon om mee te werken; Eerlijk, recht door zee en zakelijk indien nodig, maar op een goede manier. Daarnaast is hij heel sociaal en gezellig; gewoon uit het juiste hout gesneden. Geen woorden maar daden, daar houden wij als retailers van! Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking tot zover en gaan deze zelfs uitbreiden naar onze fysieke winkel!
Lydia van der Bruggen – Van der Meijs Interieurs

 

Daan heeft samen met ons de website Voordeelscheiding.nl ontwikkeld. Daan doet wat hij belooft en staat open voor ideeën. Prettig is dat Daan onze wensen kan vertalen in de praktijk en dat hij niet star is.
Geert de Haas – ESQ Advocaten